Helend klankbad Maldegem


Een maal per maand, op zaterdagavond, kan je bij Puur Holistic in Maldegem, de ontmoetingsplek die Isabel Dobbelaere in de wereld zette, komen genieten van een klankschaalconcert.

Kom en beleef mee, geef je over aan de trillingen van de klankschalen, die een diep genezende werking hebben, ze brengen ontspanning in je spieren en je zenuwstelsel. Je hartritme en bloeddruk worden terug in evenwicht gebracht, beide hersenhelften worden gesynchroniseerd, je organen worden gestimuleerd zodat je immuunsysteem een boost krijgt. Alle lichaamscellen worden door de trilling van het celvocht in harmonie 'getrild'.

Er worden nog andere instrumenten bespeeld om het geheel iets meer timbre te geven. Laat je meevoeren door de golven van de ocean drum, de roep van de sjamanistische drum, de speelsheid van de handpan en de kracht van oeroude geluiden. De klank van zang en timbre van de stem voeren je naar andere dimensies.

Door het vrijkomen van endorfines kan je een zalig gevoel van ontspanning krijgen. Dit brengt je lichaam weer in balans, de energie kan terug vrijuit gaan stromen, blokkades kunnen opgelost worden. Je kan dieper bij jezelf aanwezig zijn. De dagen erna kan je nog een gevoel van welbehagen ervaren, en misschien slaap je ook dieper die nacht ... 


Data: zaterdag 14 januari 2023

 van 19u30 - 21u00

                                                                   Adres: Urselweg 21, Maldegem

Bijdrage: €25 per persoon

- Nancy 

Ik wil je graag nog eens bedanken voor het helend klankbad gisteren. Het was zalig, mijn innerlijk kind is kunnen thuiskomen.

- Stephanie

Bedankt voor het concert, het was een zachte en verwarmende energie.

- Sofie (hoogzwanger)

Dank je wel voor deze prachtige avond! Verlichting bij je gevonden, ultieme rust en verbinding met mijn baby.