Klankligconcert

zaterdagavond 13 juli 2024 van 19u tem 20u30

Kom en beleef mee, geef je over aan de trillingen van de klankschalen, die een diep genezende werking hebben, ze brengen ontspanning in je spieren en je zenuwstelsel. Je hartritme en bloeddruk worden terug in evenwicht gebracht, beide hersenhelften worden gesynchroniseerd, je organen worden gestimuleerd zodat je immuunsysteem een boost krijgt. Alle lichaamscellen worden door de trilling van het celvocht in harmonie 'getrild'.

Er worden nog andere instrumenten bespeeld om het geheel iets meer timbre te geven. Laat je meevoeren door de golven van de ocean drum, de roep van de sjamanistische drum en de kracht van oeroude geluiden. De klank van zang en timbre van de stem voeren je naar andere dimensies.

Door het vrijkomen van endorfines kan je een zalig gevoel van ontspanning krijgen. Dit brengt je lichaam weer in balans, de energie kan terug vrijuit gaan stromen, blokkades kunnen opgelost worden. Je kan dieper bij jezelf aanwezig zijn. De dagen erna kan je nog een gevoel van welbehagen ervaren, en misschien slaap je ook dieper die nacht ... 

Een klankschaalconcert kan ook op aanvraag georganiseerd vanaf minimum 2 à 3 personen. Dit kan overdag, 's avonds of in het weekend. De deelnameprijs is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Bijdrage: €28 per persoon (1,5u)

Het klankschaalligconcert kan ook geboekt worden voor scholen, bedrijven of privé . Hiervoor wordt een richtprijs van €180 per uur gerekend. Eventueel kan met een prijs per persoon gewerkt worden.  Er worden vervoersonkosten gerekend indien de locatie meer dan 10 km van Zomergem ligt. Een klankschaalconcert op school kan ingepland op overeen te komen moment.

- Siegfried

" Vandaag mogen genieten van een klankconcert door Myriam gegeven. recht naar het hart... fenomenaal, een krachtige ontmoeting met jezelf! De ziel krijgt ritme, en een uitnodiging om er helemaal te zijn. een ontmoeting die helend werkt, waw. "


- Marcus

" Het was een bijzondere ervaring in en rond mijn lichaam.
De intuïtieve manier waarop Myriam te werk gaat is uniek.
Door haar sterke en zachte energie voel je dat ze een zuivere healers-intentie ka
n neerzetten. In combinatie met de moeder-energie die ze deelt door het uiten van haar eigenwijze, unieke gezangen, wordt er een heel bijzonder en uniek moment gecreëerd met verbindende stiltes.  Een zalig helend moment dat ik graag aan iedereen wil aanraden dit maandelijks te ervaren.

Ik heb die nacht heel diep en intens kunnen slapen."

De muziek is de moedertaal van het hart