Yoga Lievegem

Woon jij in Lievegem en ben je op zoek naar een geschikte yogastudio om wekelijks yoga te beoefenen? Lees dan snel verder en ontdek wat de yogalessen van Suriyame in Hansbeke jou te bieden hebben. 


Elke maandagavond komen we samen in Hansbeke, buurgemeente van Lievegem, voor een sessie yoga. We starten de yogales met zachte opwarmingsoefeningen, gaan over tot het uitvoeren van asana's (yogahoudingen) vanuit een vloeiende flow, afgewisseld met pranayama-oefeningen(ademhalingsoefeningen) en korte momenten van meditatie, het laten stilvallen van je geest. De natuurelementen helpen ons daarbij.

Yoga leert je met aandacht in het leven te staan, je denken los te laten en het evenwicht in lichaam en geest te herstellen.

Voor deze les breng je zelf een yogamatje, kussen, dekentje en flesje water mee aub.

De yogales gaat door in Hansbeke, nabij Lievegem. Meer info vind je hier terug. 

Maandagavond*

20u - 21u15 

* De lessen in Hansbeke zullen in september en oktober plaatsvinden op maandagavond. Vanaf november switchen we naar dinsdagavond. Geen les tijdens de schoolvakanties.

- Melissa

"Mijn dochter (12 jaar) zei dat ze nog nooit zo makkelijk rustig was geworden. Dank je wel dat mijn dochters mogen meekomen! Zo heerlijk dat ze dit al zo vroeg kunnen ontdekken."

- Katrien

"Zo goed geslapen na de yoga. Je doet het schitterend Myriam, ik heb er veel deugd van. Dankbaar!"

- Annie 

"De les gisteren heeft mij echt deugd gedaan. Fit en energiek de dag gestart. Met 5 zonnegroetjes bij de opkomende zon. ik kijk al uit naar volgende week."