Yoga zomer-weekend

In samenwerking met Geert François 

Zaterdag 2 juli t.e.m. zondag 3 juli 2022 

Paradisio Yogatempel, Beekstraat 8, 9968 Bassevelde

Samen met Geert Francois van Ginger Yoga organiseer ik voor het tweede jaar op rij een yoga weekend. Een verrijkende ervaring die  jullie de kans geeft om op twee aanvullende manieren yoga te beleven. 

Dit weekend is bedoeld voor jong en oud die yoga wil leren kennen, of je nu voorkennis bezit of niet. 

We starten beide dagen met een meditatie- en pranayamasessie, gevolgd door 2 of 3 zachte yogalessen, een sessie speciaal gericht op de backmitra en op zondagavond worden jullie door Myriam verwend met een klankschaalligconcert om het weekend af te sluiten. Dit alles vanuit een ongedwongen flow, samen leven en beleven, volgens je eigen ritme.

 Na elke sessie is er voldoende tijd voor een rustpauze, of om een theetje of iets fris te drinken. Elke middag is een vegetarische en biologische lunch inbegrepen. 

Op zondagavond steken we de vuurschaal aan en diegenen die willen kunnen nog nagenieten van een lekkere Thaise maaltijd. Ook is er de mogelijkheid om je spieren en geest te ontspannen in de sauna of een verkwikkende duik in de vijver te nemen. 


Praktisch

  • 2 - 3 juli 2022, van zaterdagmorgen 9u30 tot en met zondagavond 17u30 (zonder overnachting)
  • 16 deelnemers max.
  • €325 voor het volledige weekend, €165 voor de zaterdag of 185 € voor de zondag 
  • Inschrijving pas definitief na ontvangen betaling en bevestiging door ons

Schrijf je in 

Wees er snel bij en schrijf je online in voor het yoga zomerweekend in Bassevelde. Wij bevestigen je inschrijving per mail en sturen je de betaalgegevens toe om je reservatie te vervolledigen.

myriamvuylsteke@telenet.be 

+ 32 (0) 4 85 27 87 32

info@gingeryoga.be 

+ 32 (0) 4 94 85 70 86