Tuinyoga Zomergem

 Op dinsdag 26/07,  16/08, 23/08 en 30/08 2022

Yoga is niet alleen een heilzame manier van bewegen, yoga leert je ook met aandacht in het leven te staan, je denken los te laten en herstelt het evenwicht tussen je lichaam en je geest. Kortom, yoga als een levensfilosofie die je dichter bij jezelf, je ware zijn brengt. Yoga geeft je fysieke kracht, je lichaam wordt leniger en energieker, fysieke blokkades en pijnen kunnen opgelost geraken. Yoga brengt je bovendien in rust en ontspanning, je stressgehalte verlaagt. Ik benoem mijn yogalessen als yoga vanuit het hart of flowyoga. In de zomerperiode genieten we extra van al het mooie dat de natuur ons te bieden heeft. Dit doen we door onze yogalessen naar buiten te verplaatsen. 


Elke dinsdagavond in juli komen we samen in Lievegem (Zomergem) voor een les tuinyoga. 

We starten de yogales met zachte opwarmingsoefeningen, gaan over tot het uitvoeren van asana's (yogahoudingen) vanuit een vloeiende flow, afgewisseld met pranayama-oefeningen(ademhalingsoefeningen) en korte momenten van meditatie, het laten stilvallen van je geest. De natuurelementen helpen ons daarbij.

Yoga leert je met aandacht in het leven te staan, je denken los te laten en het evenwicht in lichaam en geest te herstellen.

Voor deze les breng je zelf een yogamatje, kussen, dekentje en flesje water mee. De yogales gaat buiten door, dus enkel bij goed weer kan de les doorgaan.

Dinsdagavond*

19u45 - 21u 

* De lessen tuinyoga gaan enkel door in de zomervakantie op 26 juli én 16, 23 en 30 augustus van 19u45 tot 21u.


- Melissa

"Mijn dochter (12 jaar) zei dat ze nog nooit zo makkelijk rustig was geworden. Dank je wel dat mijn dochters mogen meekomen! Zo heerlijk dat ze dit al zo vroeg kunnen ontdekken."

- Katrien

"Zo goed geslapen na de yoga. Je doet het schitterend Myriam, ik heb er veel deugd van. Dankbaar!"

- Annie 

"De les gisteren heeft mij echt deugd gedaan. Fit en energiek de dag gestart. Met 5 zonnegroetjes bij de opkomende zon. ik kijk al uit naar volgende week."