Klanken uit de kudde

Ervaar de klank van jezelf en de paarden middels een sjamanendrum of klankschaal. Een unieke workshop waarin je contact maakt met de paarden en de klanken. 

Tijdens deze workshop laat je je meenemen op de trillingen van het geluid en de paarden reageren op deze klanken. Deze workshop wordt gegeven door Myriam Vuylsteke en Siegfried Demeulenaere. Myriam geeft workshops met klanken en energie. De muziek en de instrumenten maken spiritualiteit op een aardse manier toegankelijk voor een breed publiek. Siegfried begeleidt je met de paarden.

Er ontstaat een verdiepende verbinding tussen jou en de paarden, je familiesysteem. Wanneer je aankomt starten we de ontmoeting in een cirkel. We checken even in in ons lichaam en de plek waar we zijn. Myriam neemt je mee op de tonen van de native flute, een sjamanendrum of klankschaal. Daarna leggen we de instrumenten even opzij, want je mag de paarden ontmoeten. Je maakt contact met hun zonder verbale communicatie, waardoor je elkaar op een diepere laag ontmoet.Door middel van een opstelling ontmoetten we het familiesysteem en gaan we de voorouders eren. Daarna gaan we het geheel verbinden. Jij, de klanken én de paarden. Het moment waar alles samenkomt.Kruidenthee, water, vers fruit en versnaperingen zijn aanwezig voor de deelnemers

Bijdrage: €75 per persoon

Praktisch

  • Locatie: Kantelhoeve, Schipperstraat 7, Beernem
  • op aanvraag  
  • Inschrijving pas definitief na ontvangen betaling en bevestiging door ons
  • Voor meer info: 

Myriam - myriamvuylsteke@telenet.be - 0485278732.            Siegfried - siegfried.demeulenaere@live.be - 0492778183