Tuinyoga in de zomer 

Yoga is een heilzame manier van bewegen, en leert je ook met aandacht in het leven te staan, je denken los te laten en herstelt het evenwicht tussen je lichaam en je geest.  Yoga als een levensfilosofie die je dichter bij jezelf, je ware zijn brengt. Yoga geeft je fysieke kracht, je lichaam wordt leniger en energieker, fysieke blokkades en pijnen kunnen opgelost geraken. Yoga brengt je bovendien in rust en ontspanning, je stressgehalte verlaagt.


Ik benoem mijn yogalessen als yoga vanuit het hart of flowyoga. In de zomerperiode genieten we extra van al het mooie dat de natuur ons te bieden heeft

Op dinsdagavond in de zomervakantie komen we namelijk samen in de tuin van mijn yogastudio te Zomergem ( Lievegem) voor een yogales in de buitenlucht.

We beoefenen vanuit het contact met de elementen; spelen met de wind, mediteren op geluiden van vogels of de geur van gras of bloemen, voelen van een warme of frisse bries tijdens een opwarming, contact met de aarde maken vanuit je blote voeten, het vallen van de avond integreren in de eindmeditatie...

We starten de yogales met zachte opwarmingsoefeningen, gaan over tot het uitvoeren van asana's (yogahoudingen) vanuit een vloeiende flow, afgewisseld met pranayamaoefeningen (ademhalingsoefeningen) en korte momenten van meditatie, het laten stilvallen van je geest. De natuurelementen helpen ons daarbij.

Voor deze les breng je zelf een yogamatje, kussen, dekentje en flesje water mee. 

De yogales gaat buiten door, maar bij regenweer verplaatsen we ons naar de zaal binnen.

Dinsdagavond*

20u - 21u15

* De lessen tuinyoga gaan enkel door in de zomervakantie en dit op dinsdag 27 juni, dinsdag 4 juli, 18 en 25 juli en di 22 augustus. 


Praktisch

Bijdrage? €14

Waar? Stoktevijver 6, 9930 Zomergem (Lievegem)

Parkeren? recht tegenover mijn huis aan de overkant mee met de rijrichting, niet aan de overkant bij nr 13 (privé-parking), wel aan de overkant voor mijn huis (afgetekende parkeerplaatsen), of verderop in de straat aan het schooltje of om de hoek bij de bakker, of in de zijstraat naar de Vaart

Mee te brengen? eigen yogamat, kussen, dekentje en flesje water, evt muggelotion (liefst natuurlijk)


- Melissa

"Mijn dochter (12 jaar) zei dat ze nog nooit zo makkelijk rustig was geworden. Dank je wel dat mijn dochters mogen meekomen! Zo heerlijk dat ze dit al zo vroeg kunnen ontdekken."

- Katrien

"Zo goed geslapen na de yoga. Je doet het schitterend Myriam, ik heb er veel deugd van. Dankbaar!"

- Annie 

"De les gisteren heeft mij echt deugd gedaan. Fit en energiek de dag gestart. Met 5 zonnegroetjes bij de opkomende zon. ik kijk al uit naar volgende week."