Yoga

Yoga is een actieve bewegingsleer die je tot een diepe staat van ontspanning kan brengen. De gegeven yoga is gebaseerd op de leer van Patanjali, die de yoga sutra's schreef, één van de belangrijkste klassieke teksten uit de yogaliteratuur.

De yogalessen bij Suriyame starten vanuit zachte opwarmingsoefeningen. De verschillende houdingen (asana's) en ademhalingstechnieken (pranayamaoefeningen) volgen elkaar op vanuit een natuurlijke flow en brengen  terug evenwicht in lichaam en geest. Momenten van meditatie afgewisseld met een bodyscan tijdens de afsluitende savasana (lijkhouding), korte visualisaties...

Yoga ervaren als een levenshouding om vanuit bewustzijn en met aandacht in het leven te leren staan. We leren ons denken los te laten, onze geest te laten stilvallen in momenten van meditatie, om terug te komen tot ons ware "zijn"...

De yogalessen van Suriyame zijn geschikt voor elke leeftijd vanaf 14 jaar tot 104. Er is geen voorkennis vereist.

Ontdek hieronder welke yogalessen Suriyame aanbiedt, schrijf je in en beleef mee...

Aanbod yogalessen 

Elke donderdagavond tijdens het schooljaar kan je in Zomergem (Lievegem) aansluiten bij de groepsles yoga.

Elke dinsdagavond tijdens de zomervakantie kan je bij goed weer tuinyoga meevolgen in Zomergem of in de workshopruimte bij regenweer (Lievegem).

Wil je jouw werknemers een moment van innerlijke rust gunnen? Ontstress weg van de bedrijfsdrukte en boek een ontspannende yogasessie voor bedrijven. 

Eens aangestoken is yoga een lichtje wat nooit meer uitgaat. Hoe beter je oefent, hoe helderder de vlam.