Over Myriam

 Suriya = zon    l     Ame = ziel

Zonneziel

Het leven heeft mij gevormd, heeft me gemaakt tot wie ik ben. Omgaan met lijden en verlies opende voor mij de weg naar puur bewustzijn. Ik zeg "ja" tegen het leven en ik her-inner mij zo wie ik in wezen écht ben. 

Ik omarm het leven in volle vreugde, ik ga in mijn licht staan om het te kunnen delen met anderen in pure liefde. Yoga, meditatie, klankschaal- of soundhealing, massage, energiewerk en beweging zijn daarbij wondermooie tools.

Wij zijn allemaal licht en liefde, op deze aarde gekomen met een bepaalde bedoeling. Soms ben je even de weg kwijt, kan je je niet meer verbinden met jezelf. Ingrijpende gebeurtenissen, trauma's of verlies kunnen ervoor zorgen dat je je afgesloten voelt van jezelf. 

Een klankschaal-of sound healing, een intuïtief energetische massage, een coaching gesprek of yogasessie kan ervoor zorgen dat je weer verbonden raakt met je lichaam, dat je je meer ontspannen en rustiger kan voelen.

In een kennismakingsgesprek kan je aangeven wat er op dit moment bij je speelt, en in samenspraak kijken we welke behandeling je verder op weg kan helpen, wat je nodig hebt op dit moment. Dit gebeurt in een totale sfeer van veiligheid, rust, zachtheid, ongedwongenheid en liefde.

Namasté, 

Myriam

Stoktevijver 6 - 9930 Lievegem 

+32(0)485278732

myriamvuylsteke@telenet.be

Volg me op Facebook


Ik ben ook actief als beeldend kunstenaar. Je kan mijn beeldend werk bekijken op www.myriamvuylsteke.be