Massage

Intuïtief energetische massage

Ons lichaam is onderhevig aan vele interne en externe impulsen; stress, overbelasting, vermoeidheid, pijnen, spanningen, slapeloosheid en emoties. Wat er blokkeert in je emoties of energie kan zich ook letterlijk in je lichaam vastzetten.

De fysieke aanraking en massage, in een sfeer van respect en veiligheid, werkt helend en ontspannend. De massage werkt in op je fascia-laag, stimuleert je bloedcirculatie, lost fysische pijnen in spieren en gewrichten op, helpt bij het aanmaken van endorfines, vernieuwt je celgeheugen, zorgt ervoor dat er afvalstoffen uit je lichaam vrijkomen, verbetert je immuunsysteem. Het brengt je terug in een diepe verbinding met je lichaam van binnenuit. Er wordt intuïtief ingevoeld wat je lichaam nodig heeft.

Na de massage kan je in een heerlijke, diepe, lichamelijke en mentale ontspanning komen, en ook een diepere slaap gaan ervaren. Het voelt als terug thuis komen in je lichaam.

Duur: 1u / 1,5u

Bijdrage: €70/ €90

- Nancy

"Deze massage is een unieke ervaring en belevenis van totale ontspanning. Tot rust komen van kop tot teen, echt top! Ik kon het gevoel nog lang aanhouden, wat mij nooit eerder gelukt was. Dank je wel, Myriam."