Yoga Lembeke

Yoga is een actieve bewegingsleer die je tot een diepe staat van ontspanning brengt. Yoga helpt je de verbinding met jezelf te herstellen en brengt opnieuw evenwicht in je leven

Yoga geeft je fysieke kracht, je lichaam wordt leniger en energieker, je kan fysieke blokkades en pijnen verzachten of laten oplossen. De yoga, gebaseerd op de leer van Patanjali, is ook een levensfilosofie van bewust en met aandacht in het leven te staan.


De yoga die ik geef, noem ik ook wel yoga vanuit het hart of flowyoga. We laten tijdens de yogales in Lembeke de prana (de levensenergie) terug ons lichaam doorstromen, helen en opladen. 

We beginnen de yogales in Lembeke steeds vanuit meditatiehouding, aankomen in ons lichaam, de "Aum-klank" zingen om ons te verbinden met onszelf, de andere en het hogere. 

We starten vanuit zachte opwarmingsoefeningen, ook wel eens gebaseerd op je eigen innerlijke dansflow. De verschillende yogahoudingen (asana's) en ademhalingsoefeningen (pranayama) volgen elkaar op vanuit een zachte energetische flow en brengen ons lichaam terug in evenwicht. 

We leren ons denken te laten stilvallen in korte momenten van meditatie. We sluiten de yogales in Lembeke af met het zingen van de "Aum-klank".

Iedereen kan yoga beoefenen, jong en oud. Kom en beleef mee (van 14 tot 104 j.), weldra zal je ervaren dat het smaakt naar meer...

Donderdagavond

19u45 - 21u 


Praktisch

  • Prijs? beurtenkaart of jaarabonnement aan te schaffen via Dansschool Pure, gratis proefles als je nieuw bent in september  2022, daarna 6€ voor proefles
  • Waar? Sporthal Lembeke (Heihoekse Kerkwegel 11, Lembeke)
  • Mee te brengen? Yogamat, dekentje, kussen, flesje water