Yoga Lovendegem

Woon jij in Lovendegem en ben je op zoek naar een geschikte yogastudio om wekelijks yoga te beoefenen? Lees dan snel verder en ontdek wat de yogales van Suriyame in Zomergem, buurgemeente van Lovendegem, jou te bieden heeft. 


Elke donderdagavond komen we samen in Zomergem, buurgemeente van Lovendegem voor een sessie tuinyoga. We starten de yogales met zachte opwarmingsoefeningen, gaan over tot het uitvoeren van asana's (yogahoudingen) vanuit een vloeiende flow, afgewisseld met pranayama-oefeningen(ademhalingsoefeningen) en korte momenten van meditatie, het laten stilvallen van je geest. De natuurelementen helpen ons daarbij.

Yoga leert je met aandacht in het leven te staan, je denken los te laten en het evenwicht in lichaam en geest te herstellen.

Voor deze yogales breng je zelf een yogamatje, kussen, dekentje en flesje water mee aub.

De yogales gaat door in Zomergem, buurgemeente van Lovendegem, in de tuin van Myriam. Bij slecht weer kan de yogales niet doorgaan en word je daarvan verwittigd.

Donderdagavond

20u - 21u15 

- Melissa

"Mijn dochter (12 jaar) zei dat ze nog nooit zo makkelijk rustig was geworden. Dank je wel dat mijn dochters mogen meekomen! Zo heerlijk dat ze dit al zo vroeg kunnen ontdekken."

- Katrien

"Zo goed geslapen na de yoga. Je doet het schitterend Myriam, ik heb er veel deugd van. Dankbaar!"

- Annie 

"De les gisteren heeft mij echt deugd gedaan. Fit en energiek de dag gestart. Met 5 zonnegroetjes bij de opkomende zon. ik kijk al uit naar volgende week."