Healing

Klankschaal healing


Voel je fysieke, emotionele of mentale blokkades in je lichaam of je hele energieveld? Voel je je moe, heb je 't gevoel dat je energie op een laag pitje staat? Wil je iets wat vastzit in je denken, je overtuigingen loslaten, helen, transformeren en terug in balans brengen?

Na een gesprek en het eventueel plaatsen van een intentie voor de healing, gaan we energetisch met de klankschalen aan het werk. De trillingen van de klankschalen worden in je aura gebracht en de verschillende klankschalen worden op het lichaam geplaatst

Het brengt ontspanning in je spieren, je zenuwstelsel, hartritme en bloeddruk worden terug in evenwicht gebracht, beide hersenhelften worden gesynchroniseerd, je organen worden gestimuleerd zodat je immuunsysteem wordt versterkt. Alle lichaamscellen worden door de trilling van het celvocht terug in harmonie 'getrild'. Door het vrijkomen van endorfines krijg je een zalig gevoel van ontspanning.

Het brengt je lichaam terug in balans, de energie in je lichaam kan terug vrijuit gaan stromen. De healing kan je meer in rust brengen, om diep bij jezelf aanwezig te zijn. Zoals de trillingen van de klankschalen nog verder zullen inwerken op je lichaam, en je daardoor ook beter kan slapen, kan de healing ook nog nazinderen in je dagelijks leven.


Duur: 1,5u 

Bijdrage: €75

Sound healing


Zin om jezelf eens te verwennen, jezelf onder te dompelen in een wereld van sounds en muziek ? Het universum is één en al energie, wij zijn energie. 

Eén worden met die energie vanuit soundbeleving , helpt je lichaam erin door te stromen. Muziek is een oertaal die voorbij woorden gaat en diep op ons kan inwerken. De tonen van klankschalen, het ritme van een drum, de sounds van regenmaker, ratel, pianola, tingsha's en andere instrumenten samen met stemexpressie en zang, kunnen we tot diep in ons lichaam voelen resoneren. 

De sound healing draagt je, voert je mee, brengt je in contact met je vitale oerkracht. Je kan een diepe ontspanning in je lijf en een rust in je hoofd, een stilte in je hart ervaren.


Duur: 1,5u 

Bijdrage: €75

- Alison

Ik voelde een diepe innerlijke rust na de healing. Het voelde heel vertrouwd en ik voelde een bevestiging van mijn intuitie. Dank je wel voor de vele tips.

- Aurélie

"Heel fijne klankschaalhealing, mijn voeten tintelden van de aarding toen ik buiten kwam."

- Sofie

"Heel erg bedankt voor de healing van gisteren. Ik voel me bevrijd van de zware moeheid van de laatste 2 weken. Ik heb deze nacht zeer goed geslapen en ik voelde gisteren ook mijn darmen bewegen, lichte krampen... precies of je hebt iets in beweging gezet in positieve zin!"

- Lina 

"Ik voelde de spanning uit mijn schouders wegnemen tijdens de klankschaalhealing. Heel ontspannend!"